Start
O mnie
Prasa
Koncerty
Muzyka
Media
Foto
Kontakt

Muzyka

Wybrana dyskografia:

Night Lakes (2014)
Directions (2008)
Krzak - Extrim (2008)
Polskie gitary grają Hendrixa. Hey Jimi (2008)
Flying Over (1998/2001)
J.Torres/K.Ścierański/B.Maseli: Inna bajka (1997)
B.Maseli/K.Ścierański/J.Torres: Music Painters (1995)
Far Away From Home (1993)
K.Ścierański Trio: No Radio (1992)
The King Is In Town
Confusion
Ścierański - Surzyn Trio
Laokoon (z Krzysztofem Zgraja)
String Connection Trio (1984)
Krzysztof Ścierański (1984)
String Connection Live (1984)
Zbigniew Lewandowski (1983)
Jazz Hoeilaart '83 (1983; ze String Connection)
Bass Line (1983)
New Romantic Expectation (1983; ze String Connection)
Orkiestra Ósmego Dnia & K. Ścierański: At The Last Gate (1982)
Workholic (1982; ze String Connection)
Air Condition (1981; z Namysłowskim)
Air Condition: Follow Our Kite (1980; ze Zbigniewem Namysłowskim)
Nogero(1979; z Laboratorium)
Quasimodo (1979; z Laboratorium)
Diver (1978; z Laboratorium)
Modern Pentathlon (1977; z Laboratorium)
Laboratorium: Aquarium Live (1977)



All content within this web site © 2008 Krzysztof Ścierański. No Unauthorized Use Permitted.
powered by & www.miksuj.pl